Bollen en Bloemen met gids Jan

Holland Bloemenland

Nederland is bollen- en bloemenland bij uitstek. De roos, die het hele jaar in productie is, brengt in de handel het meeste op.

Rosarium Den Haag

In het Rosarium Westbroekpark te Den Haag zijn verschillende rozen van juli tot oktober in hun volle pracht te zien. Met Jan uw gids geniet u er volop van.

De Keukenhof Lisse

De Keukenhof is een fraai aangelegd bloemenpark met duizenden tulpen en andere bolgewassen. Het park is te bezoeken vanaf Pasen tot half mei, 7 dagen per week. In die periode zijn er ook tulpen in het veld te zien. Met uw gids Jan vergroot u uw kennis van dit Nederlandse exportproduct.

Bloemenveilingen Flora Holland

Op de Bloemenveiling Flora Holland zijn duizenden bloemen als handelswaar te bewonderen. 60% van de bloemenhandel wereldwijd wordt via Nederland verhandeld. De veiling is het hele jaar door ‘s morgens vroeg te bezoeken, behalve op zaterdag en zondag.

EXCURSIE Holland bloemenland

Rosarium Den Haag

Niets is zo sterk met herinnering verbonden als de geur van iets van vroeger. Dat kan een heerlijk parfum zijn of de geur van pas gemaaid gras. Maar ook in het heden genieten we van prettige geuren, en waar komt onze neus meer aan zijn trekken dan bij het Rosarium met 40.000 rozen! Dit Rosarium is in juli te bezoeken, we fietsen of trammen aansluitend naar de zee voor een frisse neus.

  • Kosten €30 pp
  • Groepsgrootte 4-10 personen
  • Duur van de excursie 3 uur
  • Inbegrepen: gecertificeerde gids, gebruik van het whisper systeem, tramkaart of fietshuur

 

Wilt u meer weten over deze excursie? Neem contact op met Tourist Guide Holland.

Excursie Prijzen

  • Excursie holland Bloemenland Rosarium: €30 pp

Excursie Aanvragen

  • Contactgegevens

  • Excursie

Meer weten?

Gebruik het contactformulier.