Kunst, Architectuur en Geschiedenis 

met gids Jan ervaart u er zoveel meer over

Kunst en geschiedenis in de vorm van de schilderkunst en architectuur horen onlosmakelijk bij Nederland. Veel kunst is in de Gouden Eeuw (17e eeuw) gemaakt door onder andere Rembrandt en Vermeer en zeer veel andere schilders. Maar ook de modernen zoals Van Gogh, Mondriaan en vele andere zijn in onze musea te vinden. Een gids van Tourist Guide Holland kan u erheen brengen en de schilders en hun kunst voor u en uw gasten tot leven brengen.

Jan Vijftigschild kan voor uw gasten professionele kunstrondleidingen verzorgen in het Rijksmuseum, Het Van Gogh Museum, Het Kroller Muller, Het Mauritshuis en vele andere musea.

 

Planning en architectuur

Planning en bouwkunst zit in de Nederlanders in het bloed. Door de veroveringen van land op het water wordt er altijd gebouwd en gaat er veel planning aan vooraf. Zeer bijzondere architectuur oftewel bouwkunst is in Nederland te bewonderen. Nederland is een klein compact land en meerdere locaties zijn gemakkelijk op 1 dag te bezoeken. Architectuur wordt met een gids Jan van Tourist Guide Holland een echte belevenis. Waardoor u meer bewondering voor de bouwkunst in uw eigen land zult krijgen.

Hollandse Geschiedenis

Historisch is Nederland interessant als eerste republiek in de wereld. Een republiek waar de rijke kooplieden aan de macht waren. De regerende prinsen waren ondergeschikt gemaakt aan de burgemeesters van de stad met name Amsterdam.

Tourist Guide Holland kent de weg in Nederland. Als gids en kunstkenner kunnen we overal voor u werken.

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met Tourist Guide Holland.

Heeft u vragen mail via “contact” en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Via de knop “kosten” kunt u zien wat onze tarieven zijn. Daar komen de entree tarieven van het museum nog bij veelal is dat gratis met een museumjaarkaart.

Vragen?

Heeft u vragen mail via “contact” en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

Menu