Tulpen en Bloemen met gids Jan

Holland Bloemenland klopt dat?

Nederland is tulpenland bij uitstek. De roos brengt in de handel het meeste op. Dat zou de tulp zijn geweest, als die het hele jaar verkrijgbaar was, maar dat is niet zo. Tulpen kun je tot eind mei van de koude grond verkopen. De roos is het hele jaar in de kas te bekijken en te kopen. En is buiten in het Rosarium Westbroekpark te Den Haag tot oktober in volle pracht te zien. Met Jan uw gids hoort en ziet u er zoveel meer van.

De Keukenhof wat is dat en wanneer kun je er heen?

Dat is een bloemenpark met duizenden tulpen en andere voornamelijk bolgewassen. Te bezoeken vanaf Pasen tot en met half mei 7 dagen per week. In die periode zijn er ook tulpen in het veld te zien. Uw Tourist Guide Holland gids maakt u er wegwijs.

Aalsmeer de bloemen veiling kun je daar ook heen?

Op de Bloemenveiling Flora Holland zijn duizenden bloemen als handelswaar te bewonderen.60% van de bloemenhandel wereldwijd wordt via Nederland verhandeld. Je kunt er dagelijks heen. De veiling is het hele jaar door alleen ‘s morgens heel vroeg te bezoeken behalve op Zaterdag en Zondag.

Een rozenkweker

We hebben een adres van een rozenkweker die te bezoeken is. Normaal wil men het publiek niet in de kassen hebben, vanwege de kwetsbaarheid van de bloemen. Bij deze rozenkweker kan dat wel, omdat hij zijn bloemen rechtstreeks aan de afnemers aanbiedt.

Tourist Guide Holland mag in het bezoekersdeel van de Bloemenveiling gidsen en verzorgt ook een lezingen 
Via de button kosten kunt u zien welke voorwaarden wij hanteren en wat een en ander kost
Wilt u meer weten over de Rondleidingen? Maak dan een afspraak met Tourist Guide Holland .
Heeft u vragen mail via “contact”  en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vragen? Boeken

Heeft u vragen? Wilt u een gids of tour boeken? Neem “contact” met ons op

Menu