Amsterdam Stadswandeling, bus-, boot-, of fietstocht met Gids

Wat is de hoofdstad van Nederland?

Amsterdam is, sinds Napoleon dat zo vastlegd heeft, de hoofdstad. Een stad met 900.000 inwoners. Toeristisch is dat: “The place to be.” Stadswandelingen, stadsrondritten, boottochten, museumbezoek, fietstochten, het is er allemaal te doen en door Tourist Guide Holland voor uw gasten te verzorgen.

Wat is er in Amsterdam te doen?

In Amsterdam kun je met gemak een aantal dagen boeiend vullen. Musea zijn er in overvloed en alles van een zeer hoog niveau. De grachten zijn een attractie op zichzelf. Deze zijn met de hand gegraven vanwege de behoefte aan transport en een sjieke woonomgeving voor de Rijke Kooplieden uit de Gouden Eeuw. Grote stukken uit dit 17e eeuwse Amsterdam zijn andelend, per fiets of per boot te  bekijken.

Amsterdamse thema’s zijn:

  • Joods Amsterdam,
  • De grachtengordel,
  • Kunst,
  • Maritiem, VOC,
  • Gouden Eeuw,
  • Wallen,
  • Paleis en Nieuwe Kerk,
  • Hofjes, Markten, Jordaan.
  • Musea

Wat kan Tourist Guide Holland voor u betekenen?

Tourist Guide Holland stelt met plezier een boeiend programma voor u samen. U kunt kiezen uit een veelvoud aan thema’s van Gouden Eeuw, Joods, Tweede Wereldoorlog, de eilanden, VOC, kunst, hofjes, onderbroken met lekker eten en proeverijen. Wandelend, fietsend of varend.

Programma van een dagje Amsterdam met Tourist Guide Holland

9.00 uur Stadswandeling langs hofjes, grachten en het oude Amsterdam uit de Gouden Eeuw.

info: Uw Tourist Guide Holland gids laat u een aantal locaties zien waar schilderijen van Rembrandt gemaakt zijn of hingen, zoals de Nachtwacht, de Staalmeesters en het Trippenhuis. We bekijken ook het Nieuw Amsterdams Peil punt van Nederland in het stadhuis.

12.00 uur Lunch met oer-Hollandse producten in een authentieke Amsterdamse localiteit.

13.00 uur Een grachtentour per boot die de Amsterdamse grachten in al hun glorie laten zien, de tour eindigt bij het Rijksmuseum.

14.30 uur Bezoek aan het Rijksmuseum de ere gallerij waar u de Nachtwacht, De Staalmeesters, vele andere Rembrandts gaat bewonderen.

17.00 uur Afsluiting met een jeneverproeverij.

Dit is slechts een voorbeeld van een dag invulling door Tourist Guide Holland. Er zijn moeiteloos andere thema’s in te vullen en vervoermiddelen in te passen.

Tourist Guide Holland biedt tours aan met het Thema
Voor onze leveringsvoorwaarden en gidskosten klik op de kosten button
Meer over het Thema? Maak een afspraak met  mit Tourist Guide Holland.
Heeft u vragen, mail via Contact en Vragen. Dan nemen we zo snel als mogelijk contact met u op.

Vragen, Boeken

Heeft u vragen? Wilt u een gids of tour boeken? Neem contact met ons op

Menu