Stadswandeling met Jan in Delft

Behalve verschillende stadswandelingen maken kunnen we ook de Oude en Nieuwe kerk bezoeken, het Prinsenhof, het Vermeercentrum, of een porselein fabriekje bezoeken. Delft of Deluft zoals de Delftenaren zeggen hier volgen een paar gezegdes kunt u zich verstaanbaar maken.

In de video Stadswandeling Delft krijgt u een indruk van de sfeer en de mogelijkheden die Delft te bieden heeft

Stadsbezoek “De moord op Willem van Oranje”

In ons stadsbezoek met de titel ” De moord op Willem van Oranje bezoeken we de Prinsenhof met de kogelgaten in de muur en het Praalgraf in de Nieuwe Kerk en we horen de verhalen over Willem van Oranje en de relatie met Delft

Stadsbezoek “Het Delftse blauwe blauw”

In ons stadsbezoek “Het Delfts blauwe blauw” bezoeken we een porcelein fabriekje en krijgen uitgelegd waar dat blauw nu vandaan komt. En we ervaren en zien waarom het uiteindelijk Delft is geworden waar dit porcelein/aardewerk gemaakt wordt. Wat dacht u van een relatie met de VOC. Die was ook in Delft gevestigd. Gaan we allemaal zien met gids Jan tijdens het stadsbezoek “Het Delftse blauwe blauw”

Stadsbezoek ” Het leven van Vermeer”

Tijdens ons stadsbezoek “het Leven van Vermeer”, bezoeken we het Vermeer centrum, de Oude- en de Nieuwe kerk, de plaats van zijn atelier en natuurlijk het vermoedelijke straatje van Vermeer.

Vragen / boeken

Heeft u vragen wilt u een gids of tour boeken neem dan “contact” met ons op

Menu