RUIKEN

Met uw 6e zintuig door Nederland RUIKEN

De geur van een miljoen bloemen

Zoveel geuren door elkaar ruiken? Dat kan als u met Tourist Guide Holland naar de Bloemenveiling in Aalsmeer gaat. Maar niet alleen daar, ook de bollenvelden met hyacinten of de maalwerken van specerijen op de Zaanse Schans ruiken overweldigend. Neem het Rosarium in Den Haag in het najaar met 60.000 geurende rozen. Of de sterke geur van chocolade in een bonbonwinkel.

Vislucht ruiken 

Op de markt ruik je van alles, verse vis, gebakken vis, friet,  kaas met zijn specifieke geur. Een land herkent men aan zijn geuren.

Geuren zijn in Nederland deels heel sterk

Door de aanwezige wind ruikt het vaak heel geurloos. Het contrast wordt daardoor enorm als er ineens wel geuren zijn. Voeg daarbij de zilte zeelucht en je krijgt de typische Nederlandse ervaring van allerlei geuren door elkaar. Bezoek een markt en u begrijpt wat er bedoeld wordt.

Specerijen

Nootmuskaat, foelie en andere specerijen werden in de Gouden Eeuw geïntroduceerd. De specifieke geuren van peper, foelie, kruidnagel, nootmuskaat kaneel en vele anderen zijn niet weg te denken. Op de Zaanse Schans kunt u dat allemaal beleven in een tour.

Tourist Guide Holland brengt u daar en legt u alles uit.

Toerist Guide Holland biedt in menige tour de specifieke gewaarwording van GEUR aan.

Wilt u meer weten over hoe Geur in uw programma wordt ingebracht? Maak dan een afspraak met Tourist Guide Holland.

Vragen

Heeft u vragen, wilt u een gids of tour boeken neem dan contact met ons op

Menu